Terugkijken 2018


Door , 4 december 2018

Op de drempel van het nieuwe jaar kijken we allemaal terug en vooruit. Het afgelopen jaar is een jaar met meerdere gezichten. Als Fundament zijn wij actief op vele takken van sport dus zien wij van dichtbij dat de economie groeit.

De woningmarkt is positief gestemd maar daardoor is het aanbod wel karig. Investeren in een eigen woning is financieel gezien een hele verstandige beslissing voor de lange termijn, zeker met deze blijvend lage hypotheekrente. De onderlinge verschillen in rente tussen de geldverstrekkers is wel enorm. Ook op het gebied van bedrijfsfinancieringen zijn de verschillen groot, niet alleen op rente maar ook op voorwaarden. Er vallen echt hele grote voordelen te behalen en zowel bij woninghypotheken als bedrijfsfinancieringen. Laat je dus altijd voorzien van onafhankelijk advies.

Pensioen is momenteel een landelijk debat en wij merken dat de vraag naar een goed pensioen, zowel voor de ondernemers als werknemers, steeds belangrijker gaat worden. Zorg dat je zelf de regie in handen neemt, doe dit op tijd en laat een plan maken voor de toekomst. Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt.

Plan je koers en koers op je plan.

Team Fundament bestaat inmiddels uit 21 enthousiaste collega's verspreid over drie vestigingen in Vlaardingen, Schiedam en Bergschenhoek. Ik ben echt enorm trots dat we samen een hecht en kundig team vormen dat dagelijks met plezier naar het werk gaat. En dat merken onze relaties, simpel. Begin 2019 zullen wij gaan uitbreiden met 2 nieuwe collega's, een bedrijfsadviseur en een ervaren adviseur zakelijke schadeverzekeringen. Op dit moment staan hiervoor de vacatures uit. Ondertussen gaan wij gewoon door met waar wij goed in zijn; het creëren van financiële rust, het geven van advies in duidelijke en begrijpelijke taal en het zoeken naar de beste financiële oplossingen.

Namens al mijn collega's wens ik iedereen heerlijke feestdagen met gezin, familie en vrienden. Maak van 2019 een geweldig jaar, blijf gezond en geniet van het leven en de dierbaren om je heen.

Met vriendelijke groet,

Richard Steffers