Annemiek van Uden

Adviseur

Annemiek is met haar ervaring binnen het bankwezen een ervaren collega. Bij Fundament voorziet zij de zakelijke klanten van advies op het gebied van verzekeringen. Of het nu om een nieuwe verzekering gaat of om het melden van een schade, Annemiek zorgt voor een compleet en passend advies. Ze voelt zich goed thuis in de open sfeer en laagdrempeligheid van Fundament.

"De klant staat hier echt centraal. Er wordt ruim de tijd genomen voor elk gesprek en de klant krijgt echt het gevoel welkom te zijn. Dat is volgens mij de kracht van Fundament.

Ik ben begonnen als Adviseur Schadeverzekeringen Particulier, later kwamen daar ook zakelijke klanten bij. Inmiddels ben ik alleen nog adviseur voor de zakelijke markt op het gebied van verzekeringen. Elke klant is uniek en elk verhaal weer anders, dat maakt ons werk bijzonder en afwisselend.

Het is voor mij een leuke uitdaging om te achterhalen waar de risico’s liggen en om deze vervolgens zo goed mogelijk af te dekken voor de klant. Daarom laat ik mijn klanten zoveel mogelijk vertellen. Nieuwe huizenbezitters vertellen graag over hun huis en bij ondernemers is dat ook niet zo lastig; zij praten altijd vol enthousiasme over hun bedrijf. Ik ben verantwoordelijk voor het hele proces; van offerte tot het afsluiten van de verzekeringen. Tijdens de schadeafwikkeling ben ik het vaste aanspreekpunt. Zo bouw je een band op met de klanten. Dat is erg prettig werken voor zowel ons als de klant."

Uiteraard is niet elke schade gedekt, maar wij doen ons uiterste best de klanten te begeleiden en te adviseren op elk gewenst moment.