Mariska Hoefste

Adviseur

Persoonlijke aandacht

“Ik werkte al als hypotheekadviseur bij een bank toen ik kennismaakte met Fundament Advies. De functie vond ik nog steeds leuk, maar mijn werkgever veranderde en paste niet langer bij mij. Bij Fundament hebben we veel persoonlijke aandacht voor klanten en alle tijd om iedereen van het beste advies te voorzien. We zijn op de locatie in Bergschenhoek als klein clubje begonnen en groeien nog steeds.”

Dromen waarmaken

“Ik geef hypotheekadvies aan alle klanten die een woning willen kopen. Van starters tot doorstromers en ondernemers. Als klanten met een blij gevoel naar huis gaan en begrijpen wat ik heb verteld, dan is mijn dag geslaagd. Ik probeer alles zo goed mogelijk uit te leggen zodat klanten een weloverwogen keuze kunnen maken. Niet alle aanvragen zijn even eenvoudig en het is uitdagend om ook die wat ingewikkelde dossiers succesvol af te ronden.”

Stapje extra zetten

“Fundament is een prettige werkgever. Iedereen is enthousiast en heeft een positieve instelling. We zijn collegiaal en allemaal bereid om een stapje extra te zetten voor elkaar en de klant.”