Mariska Hoefste

Adviseur

Mariska start samen met Norbert en Lizanne het nieuwe kantoor van Fundament in Bergschenhoek op. Ze heeft eerder bij de Rabobank gewerkt als hypotheekadviseur en gaat nu als adviseur werken vanuit Bergschenhoek.

"Het leukste aan mijn werk? Als mensen met een blij gevoel naar huis gaan en dat ze écht weten waar ze voor gekozen hebben. Een belangrijke les daarover heb ik geleerd toen ik een keer aan de andere kant van de tafel zat voor de hypotheek van mijn ouders. De adviseur waarmee we spraken, keek ons nauwelijks aan en was voornamelijk aan het herhalen en noteren wat mijn ouders vertelden. Zonder een gesprek aan te gaan. Op het moment dat ze ons ging informeren, waren mijn ouders eigenlijk al afgehaakt in het gesprek."

"Ik hou juist van dat persoonlijke contact met klanten. Bij Fundament heb je echt de tijd om een gesprek te voeren, om door te vragen en je klanten te leren kennen. Wat me opvalt, is dat Fundament heel veel klanten binnen krijgt via mond-tot-mondreclame. Klanten zijn blij met ons en bevelen ons graag aan. Een mooier compliment is er eigenlijk niet."