Miranda den Hoedt

Adviseur

Miranda werkt al vanaf het begin bij Fundament. Ze is begonnen als assistent adviseur voor hypotheken maar heeft al snel de verzekeringskant van Fundament overgenomen.

“Ik vind het belangrijk om een eerste gesprek zo open mogelijk te houden en laat mijn klant graag vertellen. Ondernemers kunnen altijd met veel passie over hun werk vertellen. Dat zijn altijd leuke gesprekken die al veel informatie bieden over het bedrijf en de risico’s die verzekerd moeten worden. Door veel door te vragen verzamel ik alle informatie die ik nodig heb om een goed aanbod te doen.

"Ik voed mijn klanten wel graag een beetje op en benadruk altijd dat ze geen dingen achter moeten houden. Soms doen klanten dat omdat ze een bepaalde verzekering al ergens anders hebben lopen. Dat mag natuurlijk, maar het is wel belangrijk dat we het weten, anders kan ik niet goed inschatten of alle risico’s afgedekt zijn. Ik geef ook aan als het voordeliger is om bepaalde dingen zelf te doen. Maar onze klanten mogen het gevoel hebben dat ze dingen ‘over de schutting kunnen gooien’ en dat het geregeld wordt. Dat hoort ook bij Fundament, je klanten een totaalpakket kunnen bieden en ze ontzorgen."