Rianne van Ree

Assistent adviseur

Rianne is de jongste telg van de Fundament familie. Via haar vader hoorde Jeroen dat ze op zoek was naar een stageplaats én een bijbaan. Ze is derdejaars HBO-student Financial Service Management en wordt opgeleid voor precies datgene wat Fundament doet. Een perfecte match dus. Bij Fundament werkt Rianne voornamelijk bij de afdeling verzekeringen. Ze ondersteunt Annemiek en Miranda bij de zakelijke klanten en Emmelie bij de particuliere klanten.

“Wat me opvalt in het werk bij Fundament is hoezeer de klant centraal staat. Dat zeggen natuurlijk heel veel adviseurs, maar hier draagt echt iedereen dat uit. Het maakt echt niet uit hoeveel tijd iemand met een klant bezig is. Het belangrijkste is dat de vraag van de klant beantwoord wordt, zijn hypotheek geregeld en zijn schade wordt afgehandeld.

Ik vind het erg leuk om bij een klein bedrijf te werken. Als ik een bijbaan zou hebben bij een grote verzekeraar dan zou ik me bezig houden met één soort verzekering. Hier houd ik me bezig met alle soorten verzekeringen. En natuurlijk is de persoonlijke en informele sfeer van Fundament heel fijn.

Ik werk één of twee dagen in de week naast mijn studie. En we hebben al afgesproken dat ik mijn afstudeerstage hier ook ga doen. Gelukkig mag dat ook van school!"