Robbert van Bronswijk

Adviseur

Robbert is misschien wel de enige werknemer van Fundament die eerst buiten de financiële dienstverlening werkte. Hij werkte een aantal jaren voor een sportevenementenbureau en was vooral betrokken bij beachvolleybal-evenementen in Nederland. Daarna werkte hij een tijdje als zelfstandige en is hij via een opdracht bij een verzekeringskantoor gaan werken, als adviseur zakelijke verzekeringen.

“Bij Fundament komt mijn liefde voor sport weer samen met mijn werk. Fantastisch om voor een bedrijf te werken dat zoveel met sport heeft. Van een groot fietsevent met klanten tot fietsen voor Alpes d’HuZes en de ondersteuning van verschillende sportverenigingen; sport is echt een onderdeel van Fundament. Mede daardoor voel ik me er zo goed thuis.

Daarnaast is Fundament een warme en informele organisatie die echt hart voor de klanten heeft. Vragen worden direct opgepakt en afgehandeld. Dat maakt dat onze klanten graag willen dat wij álle financiële producten voor hen doen. En dat is echt iets waar we trots op mogen zijn.

Eén van de leukste dingen aan mijn werk is de vele, zeer verschillende bedrijven waar ik kom. Ik vind het belangrijk om bij mijn klanten ‘binnen’ te kijken. Zo kan ik beter de risico’s inschatten en is mijn advies echt op maat.”