Woonbeurs Vlaardingen

12e editie

12e editie Woonbeurs Vlaardingen in 2021

Zoals reeds eerder bekend gemaakt hebben wij de 12e editie van de Woonbeurs Vlaardingen, die was gepland op 21 maart 2020, moeten verplaatsen in verband met de ontwikkelingen rondom Covid-19. Wij hebben toen met team Fundament Advies in eerste instantie onder voorbehoud het evenement verplaatst naar 19 september 2020.

Ondanks de positieve ontwikkelingen van de laatste tijd vinden wij het moment voor een geweldig feel-good evenement als de Woonbeurs toch nog te vroeg. Wij hebben om die reden besloten de 12e editie van de Woonbeurs Vlaardingen te verplaatsen naar 2021.

Zodra definitief bekend is wanneer de 12e editie van het leukste woonevenement van de regio gaat plaatsvinden laten wij dit uiteraard via diverse kanalen weten!

Wij zien jullie allemaal in 2021 in de Grote Kerk in Vlaardingen. Voor nu, blijf gezond!

Team Fundament Advies

Deelnemers

Alles over wonen in vlaardingen

Ben jij benieuwd wat vlaardingen in de komende jaren voor plannen heeft op het gebied van wonen? Bezoek dan de 12e editie van de Woonbeurs. Er is wederom een kinderhoek aanwezig waar de kleinsten onder ons zich kunnen vermaken met een echte Facepainter die echt alles wat je maar wenst kan schminken. Gaat jouw kind liever zelf aan de slag? Dan kunnen ze ook prachtige zandtekeningen maken met flitsende zandkleuren.

Parkeren & route

U vindt de Grote Kerk op de Markt 63 in Vlaardingen.

Parkeren kunt u in een van de drie parkeergarages en op vele andere plaatsen in het centrum van Vlaardingen.


Parking Liesveld bij de Albert Heijn

Bereikbaar vanaf de Burg. Pruissingel via de Vondelstraat, Joubertstraat.

Parking Hoogstraat bij de Dirk van den Broek

Bereikbaar vanaf de Westlandseweg via de Gedempte Biersloot.

Parking Centrum/Stadhuis bij het Stadhuis

Bereikbaar vanaf de Burg. Pruissingel via de Maassluissedijk.De locatie

Woonbeurs Vlaardingen vindt plaats in de Grote Kerk in het centrum van Vlaardingen. De kerk is een rijksmonument en is met z'n bijzondere orgel, z'n vleeshal en z'n kerktoren met carillon al een bezienswaardigheid op zich. De rijke geschiedenis van de Grote Kerk gaat terug tot de twaalfde eeuw.

Eind zestiger jaren werd de kerk grondig gerestaureerd. Het is nu een ruime, lichte plaats met een heel eigen sfeer en een goede akoestiek. Een bijzondere locatie voor een bijzonder evenement!

vragen? stuur een email

Uiteraard kun je ons voor al je vragen bereiken op (010) 460 89 00.

We zien je graag op 21 maart..