Ali Bouhannouche

Adviseur

"Ik benadruk altijd dat mensen zich niet blind moeten staren op een bepaald huis. De woonlasten van dat nieuwe huis moeten namelijk wel passen in je leven. Wat ben je bereid te betalen voor een nieuwe woning als je het vergelijkt met je woonlasten nu? En dan niet alleen nu en volgende maand, maar voor de komende 15 jaar. Dat is de analyse die we doen, en daarom vragen we je zoveel. Op basis van alle wensen gaan we op zoek naar de perfect passende hypotheek.

"Dat is zo prettig aan werken bij Fundament. Ik ben niet gebonden aan één aanbieder, ik kan op zoek naar de allerbeste deal in de markt, helemaal op maat. Zo help ik mensen bij iets dat ze niet vaak in hun leven doen. Je bent commercieel bezig op een positieve manier, je biedt je relaties iets waar ze echt iets aan hebben."

"Bij Fundament hebben we veel mooie succesverhalen. Zo heb ik eens een klant van mij geholpen die geen eigen geld in kon brengen. Maar haar woonlasten waren mét een hypotheek lager dan wanneer ze ging huren. En zo heb ik dat toch voor elkaar gekregen. Dat is het leukste aan mijn werk, in moeilijke situaties mijn klanten helpen hun doelen te verwezenlijken."