Ali Bouhannouche

Adviseur

Denken in mogelijkheden

“Tijdens mijn studie ben ik bij Fundament Advies terechtgekomen. Nog voordat ik afstudeerde kreeg ik een baan aangeboden op kantoor. Inmiddels ben ik één van de oudgedienden en werk ik hier nog steeds met veel plezier. Mijn klantenkring is gevarieerd, ik help zowel piepjonge starters als doorstromers en ondernemers. Denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden kenmerkt mij als adviseur. Ik vind het belangrijk dat we onze klanten van a tot z goed bedienen en vooral begeleiden. Een financieel gezonde en stabiele situatie creëren terwijl we kijken naar wat iemand kan en wil.”

Goed puzzelen

“Het grootste compliment voor mij is wanneer klanten met een grote glimlach bij ons de deur uitlopen. Ik heb meegemaakt dat klanten in tranen waren van blijdschap. Omdat wij iets voor elkaar hebben gekregen waar ze al lang van droomden. We kunnen geen wonderen verrichten, maar wel goed puzzelen. Elke casus vraagt om een andere aanpak. De één is wat uitdagender en blijft je meer bij dan de ander. Zo is het ons gelukt om een hypotheek te krijgen voor een stel dat met één van de ouders besloot samen een woning te kopen”

Allemaal dezelfde mindset

“Fundament is een laagdrempelig kantoor, iedere klant moet zich bij ons prettig voelen. Wat mijn werk elke dag weer leuk maakt zijn niet alleen de klanten, maar ook de collega’s. We delen allemaal dezelfde mindset: optimale service bieden en verder kijken dan alleen de wens van de klant. Een steentje bijdragen aan het doen van een verstandige aankoop. Want goed wonen is meer dan een mooi huis kopen.”