Bram Faasse

Adviseur

Dromen en toekomstplannen

“Ik ben een van de vaste gezichten bij Fundament Advies sinds 2007. Het was voor mij destijds een logische stap om hier te gaan werken. Als adviseur met roots in verzekeringen en pensioenen was mijn kennis een mooie aanvulling binnen het team. Toen de regelgeving met betrekking tot pensioenen werd aangepast, heb ik mij verder gespecialiseerd. Inmiddels adviseer ik onze klanten allround over financiële planning. Pensioen is daarvan een belangrijk onderdeel. De eerste vraag die ik een klant stel is: wat zijn je dromen en toekomstplannen en op welke manier wil je die gaan waarmaken? Steeds vaker zit ik om tafel met zzp’ers. Zij moeten zelf iets regelen voor hun oude dag en zijn vaak zoekende.”

Iedere situatie is uniek

“Ik vind het schitterend om mee te werken aan het realiseren van de dromen die een klant heeft. Samen gaan we ontdekken wat echt bij iemand past. Iedere situatie is uniek en uitdagend en vraagt om andere oplossingen. Een verhaal dat ik nooit meer zal vergeten is dat van een echtpaar dat graag veel vrijheid wilde tijdens hun pensioen. Ze zagen het al helemaal voor zich om regelmatig met een camper op reis te gaan. Uiteindelijk heb ik eraan bijgedragen dat hun droom werkelijkheid werd. Het is heel gaaf om te zien wat inzicht en financiële rust mensen betekent.”

Het leven van mensen leuker maken

“Niet alleen de mooie momenten met klanten zorgen ervoor dat ik nog steeds met veel plezier werk bij Fundament Advies. Ook het team draagt daaraan bij. We willen allemaal meerwaarde bieden aan de klant en vinden het fantastisch om het leven van mensen leuker en gemakkelijker te maken. Ik ben trots op dit mooie en enthousiaste team en denk dat we onze klanten dit ook aanvoelen en zich mede daardoor bij ons zo thuisvoelen.”