Danny-Jill van Ooijen

Assistent Adviseur

Persoonlijke betrokkenheid

“Sinds de zomer van 2021 ben ik werkzaam bij Fundament Advies. Het pand in Bergschenhoek was mij niet onbekend, omdat ik hier jaren geleden ook met veel plezier voor een andere werkgever heb gewerkt. Toen ik door één van de eigenaren van Fundament, tevens een oud-collega, benaderd werd om bij Fundament te werken hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Het kleinschalige en lokale karakter van het kantoor spreekt mij erg aan. In mijn functie houd ik mij bezig met alles rondom particuliere en zakelijke verzekeringen. Offertes maken voor onze verzekeringsklanten, het beantwoorden van klantvragen én de afwikkeling van schades. Het is de afwisseling welke het voor mij leuk maakt!”

Geen nummer

Mijn doel is om iedere klant zo goed mogelijk te helpen of dat nu persoonlijk, telefonisch of via e-mail is. Ik vind het belangrijk dat een klant zich gehoord voelt. Juist bij de meest complexe schades of verzekeringsvragen is het behoorlijk frustrerend wanneer je je als klant als nummer behandeld voelt. Persoonlijk zie ik het dan ook als een mooie uitdaging om iedere klant zo te helpen, dat hij of zij het vertrouwen heeft dat zijn verzekeringen bij mij in goede handen zijn.”

Een werkomgeving die bij mij past

“Bij Fundament Advies zit ik helemaal op mijn plek. Samen met mijn collega’s hebben we hetzelfde doel, namelijk het beste willen voor onze klant. Doordat wij verschillende financiële diensten aanbieden, vullen wij elkaar goed aan. Dit laatste vind ik erg prettig, omdat wij hierdoor echt een totaalpakket aanbieden aan onze klant.”