Ellen Hogenelst

Assistent adviseur

Financieel plaatje

“De eigenaren van Fundament Advies waren mijn oud-collega’s. Toen zij een nieuw kantoor openden in Bergschenhoek, besloot ik meteen contact op te nemen. Dat heeft gunstig uitgepakt. Geen werkdag is hier hetzelfde, mijn functie is enorm veelzijdig. Ik ben vaak het eerste aanspreekpunt voor klanten die bezig zijn met het in kaart brengen van hun financiële plaatje.”

Een passend voorstel

“Het is mijn verantwoordelijkheid dat alle administratie op orde is. Daarmee zijn we in staat om een mooi en volledig financieel overzicht te schetsen voor de toekomst van onze klant. Ik open rekeningen, vraag stukken op, bespreek de huidige situatie met onze adviseur en zorg voor de zakelijke klanten die bedrijfspensioenen via Fundament hebben onderbracht. Het is een functie waarin ik zowel administratief als communicatief bezig ben en met persoonlijke en vertrouwelijke gegevens te maken heb. Dat maakt het werk voor mij uitdagend en leuk. Zeker wanneer we de klant blij kunnen maken met een passend voorstel.”

Korte lijnen

“Bij Fundament hebben we een gezellig team. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen en we kunnen goed met elkaar overweg. Een goede werksfeer is ontzettend belangrijk. De korte lijnen maken het mogelijk om snel te schakelen en zelf initiatieven uit te werken. En we delen allemaal dezelfde visie: de klant zo goed mogelijk van dienst zijn.”