Emmelie Heindijk

Adviseur

Sinds maart 2018 is Emmelie bij ons aan het werk. Zij is voor onze klanten het aanspreekpunt op het gebied van particuliere schadeverzekeringen. Emmelie is bij ons begonnen als stagiair en heeft ook haar onderzoek (eindscriptie) bij Fundament gedaan. Sinds Annemiek vooral de zakelijke verzekeringen doet, was extra ondersteuning hard nodig.

“Fundament is zeer klantgericht. Natuurlijk zeggen veel financieel adviseurs dat, maar wij pakken het adviseren van onze klanten echt anders aan dan ik bijvoorbeeld bij mijn vorige werkgever moest doen. Daar was ik vooral bezig voor mijn eigen verzekeringsproduct. Bij Fundament kunnen mijn klanten voor àl hun vragen bij mij terecht. Zodra een verzekeringspolis moet worden aangesproken, onderhoud ik alle contacten met de verzekeringsmaatschappij. Natuurlijk zijn veel van onze klanten mondig genoeg om zelf het woord te doen. Maar toch, bij Fundament hebben we zo veel ervaring met allerlei soorten schade en kennis over de verschillende polissen; wij weten waarop we door moeten vragen.

Natuurlijk kan je ook een standaard pakket voor je verzekeringen via internet afsluiten. Maar waarom zou je? Niemand is toch ‘standaard’? Bij ons krijg je een passend advies voor jouw unieke situatie. Dat is onze standaard!”