Emmelie Heindijk

Adviseur

Eerlijk en transparant advies

“Ik ben bij Fundament Advies in dienst gekomen na afronding van mijn stage in 2018. Het zoeken naar de best passende oplossing voor de klant vind ik een leuke uitdaging. Bij ons mogen klanten bovendien rekenen op een eerlijk, transparant en onafhankelijk advies. Daar gaat en staat Fundament Advies voor. Omdat we alle diensten onder één dak aanbieden zien mijn collega’s en ik vaak dezelfde klanten. Want iemand die tevreden is over ons hypotheekadvies komt vaak ook (terug) voor de verzekeringen.”

Diversiteit aan klanten

“Het mooiste van mijn functie vind ik de diversiteit aan klanten. Iedere aanvraag voor een verzekering vraagt om een goede analyse. Ik kijk naar wat past bij de persoon of het gezin en welke verzekeraar goed aansluit bij de behoeften. Naast nieuwe pakketten afsluiten ben ik ook bezig met het behandelen van schades en het onderhouden van de schadeportefeuille. Situaties bij klanten, bijvoorbeeld de gezinssituaties, veranderen namelijk regelmatig. Hierdoor is geen dag hetzelfde.”

Prettige werksfeer

“Bij Fundament zetten we ons elke dag in om samen voor de klant alles naar wens te regelen. We hebben een fijn team en dat straalt af op de klanten: zij profiteren van een informele benadering en prettige werksfeer. Dit maakt de communicatie gemakkelijker en persoonlijker.”