Erwin van den Berg

Assistent adviseur

Begeleiden en ontzorgen

Precies toen ik op zoek was naar een nieuwe baan, werd ik gebeld door de eigenaren van Fundament Advies, mijn ex-collega’s. Deze nieuwe uitdaging kwam op het goede moment op mijn pad. Ik zorg ervoor dat aan ‘de achterkant’ alles soepel verloopt en monitor lopende hypotheekaanvragen. Voor de meeste klanten is een hypotheekaanvraag toch onbekend terrein, dus een spannende gebeurtenis. Wij vinden het daarom écht belangrijk dat klanten uitstekend begeleid en ontzorgd worden.

Duidelijke taal

“De grootste uitdaging in mijn werk is om ingewikkelde materie te vertalen voor de klant in duidelijke taal. Ik vraag me altijd af: zou mijn moeder of buurvrouw dit ook begrijpen? Mensen die een hypotheek afsluiten hebben veel vragen. Het is onder andere mijn taak om te laten zien dat wij een laagdrempelig kantoor zijn en communiceren in duidelijke taal. Bij het kopen van een pand komt nogal een papierwinkel kijken. Wat voor ons gesneden koek is, vraagt om toelichting voor kopers. Het goed regelen van alle processen maakt dat ik elke dag weer met plezier aan het werk ga.”

Familiaire sfeer

“Bij Fundament Advies hangt op kantoor een familiaire sfeer. We zijn echt een team en zo voelt het ook: we regelen alles samen zo goed mogelijk voor de klant. De sfeer is open; we kunnen eerlijk zeggen wat we ergens van vinden. Een prettige en stimulerende omgeving om in te werken."