Eva Löke

Adviseur verzekeringen

Een pro in haar vak

“Ik ben pas sinds augustus 2022 werkzaam bij Fundament, maar ik heb inmiddels al 22 jaar verzekeringservaring. Al een beetje belegen dus en een oude rot in het vak aan het worden ;-). Ik ben bij Fundament binnengevist via een gezamenlijke vriend van mij en Norbert.  Na een kop koffie was ik al snel om!”

Een toegevoegde waarde voor de klant

“Ik wil altijd een toegevoegde waarde zijn als tussenpersoon voor mijn klanten. Er gebeurt en verandert een hoop binnen de verzekeringen. Ik volg alle veranderingen op de voet en zorg ervoor dat ik altijd up to date blijf. Zo kan ik mijn klanten altijd voorzien van het beste advies en het ook duidelijk en overzichtelijk maken voor hen.”

Succesverhalen? Zoveel!

“De klant blij maken is het allerleukste wat er is. Een lastige schade behandelen en de opluchting voelen bijvoorbeeld. Een klant met een emotionele of nare ervaring met de verzekeringsbranche heeft daardoor het vertrouwen weer teruggeven. Ik houd mijn hoofd koel, denk in oplossingen en regel het voor de klant.”

Part of the team

“Bij Fundament helpen wij elkaar. Kom je er even niet uit? Er staat altijd een collega klaar om bij te springen. Er wordt iedere dag hard gewerkt, maar zeker ook hard gelachen. Een hoop Rotterdamse humor aanwezig hier!

Ook leuk: Tussen de middag doen we altijd een half uur lunch-walk, weer of geen weer. Hup lekker even naar buiten en achter je schermen vandaan, zodat je ‘s middags weer lekker fris kan knallen!”

Een bezige sportieve bij

“Net als de rest van het Fundament team houd ik wel van een beetje sporten en in beweging blijven. Na 4 marathons te hebben gelopen, heb ik een stapje teruggedaan en ga ik er graag op uit met mijn hardloopclubje De Kieviten uit Bleiswijk. Daarnaast bootcamp ik een avond per week, kun je mij in de zomer op de racefiets voorbij zien gaan en wandel ik veel met mijn man. Afgelopen mei heb ik voor de derde keer meegedaan aan de Roparun. Een waanzinnige avontuur met team 112 Brandweer.”

Denken in oplossingen.

“Ik werk altijd met een glimlach en met plezier. Ik luister goed en toon oprechte interesse. Zo bereik je het beste resultaat voor de klant. Ik zie geen problemen, maar denk in oplossingen.”