Herman Broer

Adviseur verzekeringen

Uitdagende puzzel

“Als adviseur verzekeringen houd ik mij bij Fundament Advies voornamelijk bezig met onze zakelijke klanten. Ik ben hier in de zomer van 2022 in dienst gekomen, omdat ik graag bij een persoonlijk en lokaal kantoor wilde werken. Het lokale karakter van Fundament sprak mij direct enorm aan. De afwisseling in werkzaamheden maakt het werken hier voor mij uitdagend. Een werkdag bestaat vaak uit een mix van gesprekken voeren met en bij klanten, op zoek gaan naar passende verzekeringsoplossingen, het uitwerken van offertes en contact onderhouden met de verzekeraars. Dat is iedere keer weer een uitdagende puzzel.

Toegevoegde waarde tussenpersoon

“Fundament staat midden in het lokale bedrijfsleven. Wij kennen onze klanten en steken veel energie in het vergelijken en aanbieden van de allerbeste oplossingen. Als onafhankelijk tussenpersoon kunnen wij alle verzekeraars vergelijken. Die adviserende rol vind ik het leukste onderdeel van mijn werk. Om klanten te helpen zaken echt goed te regelen, uitleg te geven over de inhoud en risico’s inzichtelijk te maken. Dat zie ik ook als mijn taak en het onderstreept de toegevoegde waarde van een tussenpersoon.”

Fundament Advies als werkgever

“Op de werkvloer heerst een prettige dynamiek. We vullen elkaar goed aan en kunnen klanten op verschillende gebieden goed helpen om het complete plaatje onder één dak te regelen (hypotheken – verzekeringen – financieringen - bedrijfsadvies). Omdat we zo’n hecht team vormen is het laagdrempelig om elkaar gewoon even aan te tikken als een klant vragen heeft over een ander product dat we aanbieden. Daarnaast heerst er een goede en gedreven sfeer op de werkvloer en hebben we een gezellig team. Dat alles bij elkaar maakt Fundament voor mij een prettige werkgever.”