Jeroen Onderdelinden

Adviseur

Altijd een ander advies

Als ‘echte Vlaardinger’ kende ik Fundament Advies al jaren. Het laagdrempelige karakter van het kantoor sprak mij aan, zowel met de klanten als onderling in het team. Het werk is altijd anders, de kunst is iedere keer weer je advies hierop aan te passen. Ik kan me goed verplaatsen in mijn klanten en help zowel starters met de aankoop van een eerste huis tot ondernemers die een wat ingewikkelder inkomen hebben.”

Klant aan de hand nemen

“De afwisseling in het werk houdt het voor mij boeiend. De ene keer is een hypotheek zo geregeld, de andere keer vergt het veel uitzoekwerk. Als dat laatste het geval is bijt ik me er graag in vast. Tijdens het proces nemen we de klant aan de hand mee. Sommige klanten blijven je altijd bij. Zo is voetbal mijn passie en heb ik veel klanten uit deze wereld, zowel spelers net als ikzelf uit het regionale amateurvoetbal, tot professionals uit het betaalde voetbal. Soms kan er meer als klanten denken bij binnenkomst, zo ook een ouder stel dat altijd had gehuurd heb ik begeleid tijdens de aankoop van hun eerste woning en droomappartement.”

Teamprestaties

“Iedereen kan terecht bij Fundament, we zijn heel benaderbaar, denken echt met onze klanten mee! We hebben een relatief klein team waarmee we onze klanten op een zo goed mogelijke manier bedienen. Het is steeds weer een teamprestatie.”