Lars Roelofs

Adviseur

Verwachtingen managen

“Als stagiair ben ik in 2009 bij Fundament Advies gestart en niet meer weggegaan. Inmiddels zit ik alweer een aantal jaar op de stoel van hypotheekadviseur. Het is aan ons om de verwachtingen van klanten goed te managen. Wij kennen de ins en outs en weten waar geldverstrekkers vragen over stellen, het is dus onze taak om de klant zo goed mogelijk voor te bereiden. Als adviseur vind ik het belangrijk dat je de te nemen stappen in duidelijk taal kan uitleggen en eerlijk zegt wat wel en niet kan.”

Iedereen wordt gelijk behandeld

“Moeilijke materie begrijpelijk maken voor klanten is mijn grootste uitdaging. Ik ben altijd direct en zeg waar het op staat, het kan financieel gezien wel of niet en daar hoort een toelichting bij. Als het financieel onverantwoord is, zal ik dat altijd kenbaar maken. Wat ik zelf fijn vind is het feit dat iedere klant bij ons op kantoor gelijk wordt behandeld. Of je nu om tafel zit voor je eerste hypotheek, het je vijfde hypotheek wordt, een miljoenenvilla wilt kopen of ondernemer bent, iedereen krijgt hetzelfde traject.”

Eigen pad bewandelen

“Werken bij Fundament Advies bevalt mij uitstekend. Als werknemer krijg je volop de ruimte voor eigen inbreng. Heb je een goed idee? Leg het voor en werk het uit. Zo heb ik mijn eigen pad kunnen bewandelen binnen de organisatie en daardoor werk ik hier nog steeds met veel plezier. In de afgelopen jaren heb ik het bedrijf zien groeien en verder zien professionaliseren. Van een klein kantoor aan de Fransenstraat in Vlaardingen, zijn we inmiddels een grote speler in de regio. We zijn nu een allround organisatie waarmee we klanten op alle vlakken kunnen bedienen.”