Liesbeth Wageveld

Adviseur

Groot productaanbod

“Bij Fundament Advies ontdekte ik al snel dat de markt voor bedrijfsfinancieringen groot is. Toen ik nog bij een bank werkte was het productaanbod veel beperkter. Klanten kunnen bij mij terecht voor alle zakelijke financieringen. Ik zit vaak om tafel met mkb’ers en beleggers. Maar ook vermogende particulieren met investeringsvraagstukken help ik graag.”

Van sneakershop tot schapenhoeder

De verschillen tussen aanbieders zijn groot. Wanneer ik voor een klant aan de slag ga, duik ik helemaal in het bedrijf. Ik maak een analyse en ga op zoek naar het best passende aanbod. Één van de leukste dingen in deze functie is dat de klanten zo verschillend zijn. De ene dag ben ik bezig voor een sneakershop, de andere keer is het een belegger of schapenhoeder. Die afwisseling is bovendien leerzaam, want elke branche heeft zijn specifieke kenmerken.”

Goede match

“Bij Fundament is de sfeer ongedwongen. De collega’s matchen goed bij elkaar. Iedereen heeft een professionele houding. We zorgen er samen voor dat klanten zich welkom en goed geholpen voelen.”