Lizanne van Leeuwen

Adviseur

“Ik heb eerst 2 maanden bij Fundament Vlaardingen gewerkt en ik merkte direct dat de bedrijfscultuur van Fundament heel goed bij mij past; informeel en persoonlijk. In Vlaardingen lijkt het wel alsof iedereen de klanten al kent, ook als ze als nieuwe klant binnen stappen. Onze taak is om in Bergschenhoek zelf zo’n netwerk op te gaan zetten. Ik probeer altijd al bij het eerste - vaak telefonische - contact duidelijk te maken hoe wij zijn en hoe we werken.

"Bij Fundament zijn we informeel en zo zijn wij ook gekleed. Maar belangrijker nog, we willen je in de eerste plaats goed kennen dus duurt een eerste gesprek echt langer dan bij een andere hypotheekadviseur. Omdat ik onze klanten echt leer kennen, weet ik ook wat onze klanten spannend vinden en kan ik die spanning zoveel mogelijk wegnemen. Soms is iemand bijvoorbeeld nogal bezorgd over de einddatum van de ontbindende voorwaarden. Ik probeer die zorg altijd weg te nemen en zelfs voor te zijn."

"Meestal bel of mail ik een paar dagen voor de deadline om te laten weten dat we er bovenop zitten. Zoiets maakt echt een verschil voor onze klanten en voor mij is het een kleine moeite."