Lizanne van Leeuwen

Adviseur

Ingewikkelde stof begrijpelijk uitleggen

“In 2017 maakte ik de overstap van werken bij een bank naar Fundament Advies. Inmiddels ben ik hier alweer een aantal jaar werkzaam als adviseur voor hypotheken en vermogen. Ik zit om tafel met allerlei klanten, van starters tot ondernemers en mensen die advies willen over vermogensplanning. De ene keer is een aanvraag relatief eenvoudig, een andere keer is het complex. Die afwisseling vind ik prettig. Bij Fundament willen we dat elke klant begrijpt waar we mee bezig zijn. Daarom houden we hen tijdens een aanvraag goed op de hoogte en leggen we ingewikkelde stof begrijpelijk uit.”

Het verschil maken

“Het is mijn uitdaging om klanten te voeden met kennis zodat zij hun wensen kunnen realiseren. Ik vind het belangrijk dat ik goed op de hoogte blijf van alle ontwikkelingen in de branche én dat ik mijzelf blijf uitdagen. Het bijzondere van dit werk is dat je echt een verschil kunt maken in het leven van klanten. Een tijdje geleden kwam een klant bij mij opnieuw om tafel zitten, nadat eerder de financiering voor een woning niet was rondgekomen. Dit keer lukte het wel en de klant was dolgelukkig.”

Een groot verantwoordelijkheidsgevoel

“Bij Fundament is de sfeer prettig; zowel onderling met collega’s als met onze klanten. We hebben allemaal een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Klanten krijgen bij ons alle tijd en ruimte om hun verhaal te doen, dat maakt ons uniek. De meeste mensen die bij ons binnenstappen gaan naar buiten als klant en sluiten hier een hypotheek af. Dat zie ik als een groot compliment voor iedereen op kantoor.”