Miranda van Vliet

Assistent adviseur

Rechterhand

“Na een loopbaan van meer dan 20 jaar bij een bank was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Bij Fundament Advies ondersteun ik een deel van onze hypotheekadviseurs. Een functie waarin ik veel contact heb met klanten en collega’s. Het mooie van Fundament is dat we, als onafhankelijk kantoor, klanten een veel breder aanbod kunnen doen. Ik ben de rechterhand van de adviseurs, bewaak de aanvragen, zorg voor complete dossiers en ben het eerste aanspraakpunt voor klanten.”

Puzzelen voor de klant

“Mijn functie is dynamisch, we hebben een klein team waarin we op elkaar zijn aangewezen. Voor de klant proberen we het maximale resultaat te behalen. Elke dag horen we bijzondere verhalen. Klanten waarderen het enorm dat wij moeite doen om hun wensen te realiseren. Dat is voor ons soms echt een puzzel. Als het dan lukt is dat heel tof!”

Samen staan we sterk

“Bij Fundament hebben we een heel prettig team. We staan elke dag in de startblokken om weer te gaan knallen. En werken hard, de sfeer is goed en we staan samen sterk. Ook in drukke periodes proberen we elkaar te ontlasten waar dat kan.”