Niek de Bruin

Hypotheekadviseur

Weloverwogen keuzes

“Ik ben sinds 2004 werkzaam in de hypotheekbranche. Sindsdien zijn er veel meer aanbieders op de markt gekomen en de producten en diensten wijzigen regelmatig. Het is een branche die altijd in beweging is. Maar het doel blijft hetzelfde: alle klanten zo goed mogelijk voorlichten.Het is mijn verantwoordelijkheid als hypotheekadviseur dat zij een weloverwogen keuze maken.”

Maatwerk

“Elke hypotheek is maatwerk en dat maakt de functie voor mij afwisselend. Als hypotheekadviseur kun je echt iets voor mensen betekenen. Je komt op een belangrijk moment in iemands leven. Het is voor mij een uitdaging om zo goed mogelijk te adviseren en een klant tijdens het proces stap voor stap te begeleiden. Er is eigenlijk altijd sprake van tijdsdruk en spanning bij de klant. Soms doen banken er lang over om zekerheid te geven. Ik vertel onze klanten waar zij aan toe zijn en onderhoud nauw contact met de geldverstrekker. Het geeft veel voldoening als ons iets lukt wat anderen niet voor elkaar kregen.

Alles voor de klant

“Bij Fundament Advies ondersteunen we de klant maximaal. We doen graag een stapje extra en kunnen van a tot z helpen met aanvullende diensten, zoals verzekeringen. Iedereen op kantoor wil het beste voor de klant, een mooi uitgangspunt om de best mogelijke dienstverlening te bieden.”