Norbert de Boer

Adviseur

Norbert is het aanspreekpunt binnen Fundament voor alle zakelijke financieringen en bedrijfsadviezen. Hij is het aanspreekpunt voor alle bedrijven bij Fundament Advies. Norbert heeft hiervoor altijd bij grootbanken gewerkt en zoals hij zegt: ‘bij ABN AMRO heb ik commercieel leren denken, bij de Rabobank heb ik leren financieren’.

"Het leuke aan mijn werk is bedrijfsadvies geven in de breedste zin van het woord. Ik ben een spin in het web voor mijn klanten, ze kunnen met heel veel vragen bij mij terecht. Als klanten een vraag over verzekeringen of pensioenen hebben, wil en kan ik ze bedienen, al is financieren mijn kerntaak.

En dat financieren gaat altijd helemaal uit van de wens van de klant. In een uitgebreid gesprek laat ik jou als ondernemer voluit praten over je bedrijf, je wensen, je toekomstdromen en je zorgen. Ik vraag vaak door omdat je misschien nog nooit eerder je toekomstdroom of grootste zorg onder woorden hebt gebracht. Op basis van dit gesprek maak ik een financieringsvoorstel en na akkoord van de klant zet ik dit uit bij een aantal partijen. Iedere bank mag een goed voorstel doen, met dat voorstel ga ik terug naar de klant. Ik speel banken niet verder tegen elkaar uit, daar houd ik niet van.

Rode draad is mijn leven is sport. Ik ben echt gek op sport en sport bijna elke dag, voornamelijk hardlopen en fietsen. Ik heb sport ook altijd ingezet in mijn werk. Voor de Rabobank heb ik een fundraising gekoppeld aan een fietstocht voor Alpes d'HuZes. Samen een berg bedwingen, pijn hebben, afzien en slagen; dat verbroedert enorm. Iedereen die mee fietst, bouwt er een geweldig netwerk mee op. En daarnaast zamel je ook nog een bak geld in voor een goed doel. Win-win noemen ze dat!"