Robert Rodrigo

Adviseur

De klant staat centraal

Samen met Richard heb ik Fundament Advies opgericht na een carrière bij de bank. Onze visie? De klant moet bij ons écht centraal staan, we zien onszelf als adviseurs in plaats van verkopers. Deze overtuiging dragen we over op de mensen die bij ons werken. We nemen de tijd voor klanten, bouwen een band met hen op en zorgen ervoor dat ze blij worden van de service die we verlenen. Persoonlijk contact staat voorop, mensen doen zaken met mensen.”

Wij houden van uitdagingen

“Bij Fundament houden we wel van een uitdagende vraag. We krijgen graag dingen voor elkaar die anderen niet lukken. Het geeft mij veel voldoening als we voor de klant succes boeken en betrokken blijven gedurende een traject. Mensen die zelf een huis laten bouwen bijvoorbeeld, daar komt veel bij kijken. Als adviseur overleggen wij tijdens zo’n langdurig proces regelmatig met de klant, die vol passie een avontuur is gestart. Ik vind het mooi om mee te leven vanaf de zijlijn.”

Een allround kantoor

“Wij bedienen iedereen die vroeger voor een service bij een bank kwam. Daar ben ik enorm trots op. Ons bedrijf is hard gegroeid en we bedienen klanten allround, zowel particulier als zakelijk. Wat ik als mede-eigenaar ook mooi vind is de hechte en familiaire sfeer die binnen onze kantoren heerst. Hiërarchie kennen we niet. Wij zijn één team. Energie is een wisselwerking en werkplezier essentieel. Gelukkige medewerkers dragen hun gevoel ook uit richting de klant. Daarom werken we niet met bonussen, maar voor tevreden klanten.”