Steven Biemond

Adviseur Zakelijke Verzekeringen

Steven is Adviseur Zakelijke Verzekeringen bij Fundament Advies. Een functie waaruit hij veel voldoening haalt. “Persoonlijke begeleiding is belangrijk. Bij Fundament hebben we tijd en oprechte aandacht voor de klant. Dat is niet alleen voor klanten prettig, ook als medewerker geeft dat voldoening. We krijgen hier alle ruimte om onze klanten goed te adviseren. Dat gaat veel verder dan polissen verkopen.”

Fundament Advies benadert de zakelijke markt op een informele manier, op de kantoren is het geen grijze bedoening. Met een duidelijke en persoonlijke service worden klanten op de best mogelijke wijze geholpen. “Dit stelt Fundament Advies in staat om risico’s nog beter in te schatten. Samen met de klant stellen we vast wat aanvaardbaar en haalbaar is. Dat is belangrijk om in kaart te brengen voordat wij het best mogelijke advies geven.”

In 2005 maakte Steven kennis met de verzekeringsbranche. Een branche die hem goed bleek te liggen. “Ik vind het een uitdaging om een klant overzicht en duidelijkheid te geven. We staan hier dichtbij de klant en voelen ons betrokken. Als er helaas toch schade is komen we snel in actie en zetten we onze schouders eronder.”