Vincent Lieuw-On

Adviseur

Afwisselend werk

“Toen ik voor mijn eigen hypotheek om tafel zat bij Fundament Advies, werd mij gevraagd of ik open stond voor een nieuwe baan. De bedrijfscultuur en manier van omgaan met klanten stonden mij direct aan. Een halfjaar later ben ik hier aan de slag gegaan als assistent adviseur. Drie jaar later ben ik doorgegroeid naar Hypotheekadviseur. Ik zit om tafel met starters, maar ook doorstromers en ondernemers. Iedere klant heeft andere wensen en doelstellingen, dat maakt het werk enorm leuk en afwisselend.”

Geen gladde praatjes

“Het mooiste aan werken in deze functie bij Fundament vind ik dat wij altijd in het belang van de klant denken. Dat stellen we echt voorop, zij krijgen van ons het beste advies en zijn eerlijk en transparant over de opties. Wij kijken goed naar waar iemand voor komt en gaan vanuit daar kijken wat haalbare en passende mogelijkheden zijn. Zonder gladde praatjes en moeilijke termen, wij helpen klanten gewoon in duidelijke taal.”

Informele sfeer

“We hebben een leuk team en doen het echt met elkaar. Iedereen krijgt hier dezelfde behandeling, niet alleen klanten, maar ook medewerkers. De sfeer is informeel en dat past goed bij mij. Het is een baan en bedrijf waar ik me prettig bij voel.”