Wendy van den Ende

Assistent adviseur

Van hypotheek naar baan

“Toen ik voor het eerst bij Fundament Advies binnenstapte, was dat voor mijn eigen hypotheek. 2 weken later liep ik naar buiten met een baan. Inmiddels werk ik zowel op de achtergrond aan het verwerken van aanvragen en verwerken van schades, als op de voorgrond als adviseur. Klanten komen direct bij onze afdeling terecht of via collega’s die eerst op hypotheekgesprek zijn geweest. In mijn functie heb ik veel klantcontact, zowel in mijn adviesrol, als bij de afhandeling van schades en het beantwoorden van vragen over verzekeringen.”

Persoonlijke relatie opbouwen

“Ik haal veel energie uit mijn werk. Het is steeds weer een uitdaging om voor klanten het best passende aanbod samen te stellen met een dekking die perfect aansluit op de wensen die zij hebben. Maar ook na het afsluiten van een verzekering houden we contact met klanten. Het opbouwen van een persoonlijke relatie is heel belangrijk. Ik geef klanten graag het gevoel dat ze met alle vragen bij ons terecht kunnen.”

Dromen realiseren

“Bij Fundament hebben we een hecht team. Ik ga daardoor altijd met plezier naar mijn werk. Naast het klantcontact wat elke dag afwisselend en waardevol maakt, geven ook mijn collega’s mij een goed gevoel. De sfeer is informeel en we werken allemaal hard aan hetzelfde doel: onze klanten tevreden houden en dromen helpen realiseren.”