Cindy Ribbens

Assistent adviseur

"Onze klanten voelen zich zo thuis dat sommigen hier ook wel eens zomaar even binnenlopen. Dat is voor mij Fundament ten voeten uit. Persoonlijk contact met klanten, goede service en altijd tijd."

"Zo komt er een ouder stel dat al langer mijn klant is, wel eens binnenlopen met iets lekkers voor me. Sowieso spreek ik ze heel regelmatig via de telefoon. En dat zijn geen korte gesprekken! Ik heb jaren voor een andere hypotheekadviseur gewerkt, maar ik ben bij Fundament echt op mijn plek. Ik vind het fijn dat ons aanbod naar de klanten divers is omdat we een onafhankelijke adviseur zijn."

"Wat mij kenmerkt? Ik laat nooit iets liggen, ik pak dingen direct op. Ik kan er bijvoorbeeld niet tegen dat ik onbeantwoorde e-mails heb. Ik check ook meestal de algemene mailbox van Fundament en stuur de e-mails door naar de juiste adviseur en assistent-adviseur. Binnen Fundament ben ik de spin in het web tussen adviseurs en assistenten. Alle ondersteunende taken komen bij mij binnen en in het wekelijks overleg van de assistent-adviseurs verdelen we de taken."