Cindy Ribbens

Assistent adviseur

Meer dan informatie uitwisselen

“Bij Fundament Advies wordt elke klant op een vriendelijke manier behandeld. We doen graag een stap extra en laten zien dat we benaderbaar zijn. Het contact met onze klanten gaat verder dan alleen informatie met elkaar uitwisselen. In de aanloop naar een hypotheekaanvraag hebben we intensief contact met elkaar en daar komt ook een groot sociaal aspect bij kijken.”

Alle ballen in de lucht houden

“Klanten kunnen mij altijd bellen of mailen als er vragen zijn. Als pietje-precies werk ik achter de schermen en maak dossiers compleet, informeer klanten en verzamel informatie. Elk dossier is anders en daarom is mijn werk geen dag hetzelfde. Ik houd alle ballen in de lucht en heb niet alleen regelmatig contact met klanten, ook met andere partijen zoals makelaars, leveranciers, notarissen en verschillende geldverstrekkers. Met sommige klanten bouw je een sterke band op, dat blijft bijzonder.”

Teamgevoel

“Wat het werken bij Fundament Advies zo leuk maakt is voor mij vooral het teamgevoel. We hebben allemaal dezelfde drive: hard werken en het beste regelen voor de klant. En hier bestaat geen pakkencultuur, waardoor mensen zich bij ons op kantoor vaak al snel thuisvoelen.”