Verzekeringen

Natuurlijk wil je de verzekeringen voor je bedrijf goed geregeld hebben. We vertellen je graag waar ondernemers rekening mee moeten houden. Denk bijvoorbeeld aan schade die kan ontstaan tijdens het uit oefenen van je werk maar ook aan brand en diefstal. En is jouw arbeidsongeschiktheid verzekerd?Ben je al verzekerd en wil je bespreken of je overal aan gedacht hebt? Ben je net begonnen met je bedrijf en wil je bespreken waar je allemaal rekening mee moet houden? We gaan graag – vrijblijvend – met je in gesprek.


Verzekeringen voor ondernemers


Het team van Steven Biemond is verantwoordelijk voor de verzekeringen voor de zakelijke markt bij Fundament. “Ik start mijn gesprek met een nieuwe klant altijd zo open mogelijk. Ik leg eerst uit hoe we werken bij Fundament, dat we je echt goed willen leren kennen voor we je een voorstel doen. Ik laat klanten zoveel mogelijk vertellen over hun bedrijf. Wat houdt het werk in, wie is de klant van mijn klant, wat ziet mijn klant als mogelijke risico’s. Ik vraag altijd door want ik zie vanuit mijn expertise heel andere risico’s die misschien afgedekt moeten worden."


Verzekeren van bestaande bedrijven én startende ondernemers


"Wij werken niet branchegericht maar heel breed, dus ik leer in korte tijd heel veel bedrijfstakken kennen. Dat is zo leuk aan mijn werk om zo veel bedrijven best heel goed te leren kennen. We werken zowel met startende ondernemers als bestaande bedrijven. Vaak zijn startende ondernemers mensen die al jaren in een bedrijfstak werken en nu voor zich zelf beginnen. Die weten vaak heel goed waar de risico’s liggen maar zijn huiverig voor hoge kosten van bedrijfsverzekeringen."

"Bestaande bedrijven komen vaak bij ons uit omdat we privé bijvoorbeeld hypotheekadvies hebben verzorgd. De persoonlijke en betrokken manier van werken van Fundament willen ze dan ook voor hun bedrijf. Ik krijg dan hun map met alle polissen met de vraag of ik er naar wil kijken en de verzekeringen wil overnemen. Dat doe ik natuurlijk graag!"


Soorten bedrijfsverzekeringen

Bijna alles is te verzekeren. Er zijn dus nogal wat verschillende soorten verzekeringen. Veel te veel om op te noemen, en niet alles is toepasbaar op jouw bedrijf of soort werkzaamheden. Daarom bieden we bij Fundament altijd een totaalpakket aan, afgestemd op jouw werkzaamheden. Hieronder noemen we wel de meest gangbare bedrijfsverzekeringen:


Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

Gooi je per ongeluk een kop thee over de laptop bij je klant. Of stoot je medewerker een vaas om? Dan kan je een beroep doen op de Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven.


Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Het is een grote angst voor ondernemers, ziek worden. Als je als ondernemer (tijdelijk) niet kan werken, is dat vaak een grote financiële klap voor je bedrijf. Bij zzp’ers staat het werk zelfs helemaal stil. Vaak wordt aangenomen dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zzp’ers en ondernemers niet te betalen is. Maar er zijn best veel mogelijkheden.


Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Als ondernemer kunt u te maken krijgen met beroepsfouten. Denk aan een verkeerd advies. Of als u niet de juiste informatie verstrekt. Schade die hierdoor ontstaat, is vaak alleen een financiële schade. Die schade is verzekerd met de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering.