Financiering

Als ondernemer kom je op een punt dat je een financiering nodig hebt. Dat kan voor een bedrijfspand zijn (hypotheek), een investering in een machine- of wagenpark of de inboedel van een groot nieuw kantoor.

Hoe informeer je je, waar kies je voor en waar moet je op letten?

Er zijn heel veel roerende en onroerende goederen die je kan laten financieren. Maar waar en onder welke voorwaarden? Wat mag wel en wat kan niet? Het is nogal een wirwar van regels, mogelijkheden en onmogelijkheden.

Wij zijn Fundament. We zijn een onafhankelijke financieel adviseur en we gaan samen met jou op zoek naar de financiering die bij jou en je bedrijf past.

Onze werkwijze in 3 stappen

1 - We leren je graag (écht) kennen

Allereerst leren we je graag kennen. Wie ben je, hoe steekt je bedrijf in elkaar, waarom ben je ooit met je bedrijf begonnen? Wat is jouw passie, waarom ben je ondernemer? Wie zijn je klanten en welke klanten mis je nog en zou je er graag bij hebben.

lees verder

2 - Analyseren en vaststellen van het financieringsvoorstel

Op basis van het gesprek dat we met je gevoerd hebben, gaan wij analyseren wat het beste financieringsvoorstel zou zijn. Op welke wijze wil je jouw behoefte financieren? Welke mogelijkheden zijn er?

lees verder

3 - We ontzorgen je en sluiten de beste deal voor jouw financiering

Fundament voert de gesprekken met de bank. Wij gaan tot het uiterste om voor jou de beste deal te maken. De verschillen tussen de voorstellen van banken zijn vaak groot.

lees verder

Onze adviseurs