Ingrid Snijders – Bouwman

Administratie ondersteuner verzekeringen

Alles op rolletjes

“In mijn functie ondersteun ik de verzekeringsadviseurs administratief en neem ik hen werk uit handen. Ik houd me bezig met zowel particuliere als zakelijke verzekeringen en zorg ervoor dat alles achter de schermen goed verloopt. Ik houd van aanpakken en mensen ondersteunen. Zo kunnen we met elkaar als team nog meer bereiken en onze klanten van het beste advies voorzien”

It runs in the family

“Norbert -één van de drie eigenaren van Fundament Lansingerland- is mijn aangetrouwde neef en wees mij op een openstaande vacature. Hiervoor ondersteunde ik een belastingadviseur en na alle goede verhalen van Norbert over Fundament Advies leek het mij een leuke nieuwe uitdaging”

Divers werk met fijne collega’s en leuke klanten.

“Het leukste aan mijn werk is de diversiteit. De verschillende werkzaamheden, het met elkaar sparren over het werk, de verschillende klanten en de leuke collega’s. Er is altijd leven in de brouwerij en er valt telkens weer iets nieuws te leren. Je bent immers nooit uitgeleerd en bij Fundament Lansingerland blijven we altijd met elkaar leren en bijsturen.”

De eerste voetbalster in het team

“Ik doe aan voetbal en hoop binnenkort weer te gaan hardlopen. Daarnaast ben ik coördinator bij de meisjesafdeling van een voetbalvereniging en geef ik voetbaltraining. Kinderen in teamverband laten sporten is heel leuk om te doen.”

Alpe d’Huzes

“In 2023 heb ik onder de vlag van de Rotterdam Funds Racers samen met een ander bedrijf en het team van Fundament meegedaan aan de Alpe d’Huzes. Ik ben de berg op gewandeld, een feestje om mee te maken en dat allemaal voor een prachtig doel.”

Het glas is altijd halfvol

“Ik houd van samenwerken en resultaat. Ik sta op een positieve manier in het leven, bij mij is het glas altijd half vol.”