Heb jij inzicht in je financiële toekomst?


Door Richard Steffers, 4 september 2021

Ben jij al bezig met je financiële toekomst? Misschien denk je nu meteen aan pensioenen, maar je kunt al eerder te maken krijgen met serieuze financiële vraagstukken. Als je ineens ziek of werkloos wordt bijvoorbeeld. Uit recent onderzoek is gebleken dat meer dan de helft van alle Nederlanders regelmatig bezig is met de toekomst van hun inkomsten. Hoewel dat goed nieuws lijkt, blijkt dat ze dan vooral doelen op het plannen van grote uitgaven zoals een auto of boot. Maar weinig mensen denken na over de gevolgen van bijvoorbeeld een scheiding, werkloosheid of ziekte.


Financieel inzicht

Weet jij precies hoeveel geld je overhoudt als je ziek of werkloos wordt? En of je nu genoeg pensioen opbouwt om later nog fijn te wonen en leven? Of wat er gebeurt met je nabestaanden als je ineens komt te overlijden? Kun jij deze vragen met ‘ja’ beantwoorden? Dan heb je een goed financieel inzicht in je eigen situatie. Toch zijn er weinig mensen die volmondig ‘ja’ kunnen antwoorden op alle bovenstaande vragen. Gelukkig is het nooit te laat om actie te ondernemen!


Risico’s afdekken

Inzicht krijgen in je financiën geeft rust. Zeker als je weet dat je ook de risico’s hebt afgedekt. Dit hoef je niet allemaal zelf te bedenken en regelen. Wij helpen je hier graag bij en laten je zien welke financiële risico’s je loopt en welke mogelijkheden je hebt om er iets aan te doen.


Maak nu een vrijblijvende afspraak, we gaan graag met je in gesprek.