Verzekeringen

Bij Fundament sluiten we verzekeringen vooral af voor mensen die net een nieuw huis gekocht hebben. Of mensen die een nieuw huis gaan kopen. Bij de aanschaf van een nieuw huis verandert natuurlijk ook jouw te verzekeren bezit.

Een nieuw advies voor een nieuwe situatie

Tijdens ons adviesgesprek over je hypotheek introduceren wij dan ook altijd onze verzekeringsadviseur Annemiek van Uden. Het adviseren over de verzekering na aanschaf van een nieuw huis vindt Annemiek een leuk gesprek. "Klanten zijn vol van hun nieuwe huis en vertellen er graag over.

Een advies over verzekeringen voor het nieuwe huis is geen verkooppraatje! Het is een nieuw advies voor een nieuwe situatie. Klanten denken misschien, ‘ik heb toch al een inboedelverzekering’ maar als je van een appartement naar een twee-onder-één-kapwoning gaat, verandert er natuurlijk wel iets."


Compleet verzekeringspakket


"Ook had ik een klant die zijn opstalverzekering bij geen enkele aanbieder op korte termijn voor elkaar kreeg. Hierdoor kon hij de aankoop van zijn huis bij de notaris niet laten passeren. Normaal adviseren wij niet één polis, maar in dit geval natuurlijk wel. De klant kon passeren bij de notaris en Fundament mocht daarna zijn hele verzekeringspakket overnemen."

"Ik adviseer klanten goed alle verzekeringsstukken door te lezen. Kloppen de gegevens? Is er iets niet duidelijk? Bel mij als je niet weet of je iets moet doen!"


Verzekeringen - gangbare polissen


Er zijn veel verschillende verzekeringspolissen, we benoemen hier een aantal gangbare polissen. Wij adviseren je graag over alle soorten polissen.


Opstalverzekering

Een opstalverzekering biedt dekking bij schade aan je huis, schuur, garage enzovoort. Het gaat daarbij om schade door bijvoorbeeld brand, blikseminslag of vandalisme. Maar als je een zware pan op een tegelvloer laat vallen en die beschadigt, dan wordt dit ook meestal gedekt door de opstalverzekering. Wanneer je een hypotheek afsluit ben je verplicht om een opstalverzekering af te sluiten.


Inboedelverzekering

De inboedelverzekering dekt alle roerende goederen die in je huis, schuur of garage staan tegen schade, verlies of diefstal of vandalisme. Bij een inboedelverzekering is het van groot belang dat je regelmatig controleert of de gegevens op je polis nog overeen komen met de waarde van je inboedel. Het kan zo maar zijn dat je in een periode van 3 jaar een tweede televisie en een nieuwe computer hebt gekocht; dan stijgt de waarde van je inboedel aanzienlijk.


Je leven, je auto, je fiets en je smartphone verzekeren.

Naast opstal- en inboedelverzekeringen die heel belangrijk zijn bij het aanschaffen van een huis, biedt Fundament natuurlijk het totale pakket aan verzekeringen aan. Ook voor een autoverzekering of een verzekering van je smartphone kunnen onze klanten bij ons terecht. We adviseren je ook graag over een uitvaartverzekering, een lijfrenteverzekering of een overlijdensrisicoverzekering.