Ladies Ride: Samen fietsen is leuker!


Door Richard Steffers, 12 November 2018

Zin om een lekker stukje te fietsen met vriendinnen, familie of collega’s? Dan is de Ladies Ride echt wat voor jou! De Ladies Ride is ook echt iets voor Fundament. Fundament sponsort graag evenementen die sport en goede doelen verbinden en daarmee mensen verbinden. Als sponsor van dit bijzondere evenement hebben we een leuk aanbod voor onze vrouwelijke klanten! Ze kunnen zich op de website van Ladies Ride gratis aanmelden met de code F#ND@M#NT. Partners, kinderen en vaders zijn natuurlijk van harte welkom om hun vrouw, moeder of dochter aan te komen moedigen.

Uniek fietsevenement op 9 september 2018

De Ladies Ride is een uniek fietsevenement voor uitsluitend vrouwen, ongeacht leeftijd, ambitie of soort fiets. Bewegen voor jong en oud en gezelligheid gaan hand in hand bij de Ladies Ride! Oma’s, moeders, schoonmoeders, tantes, dochters, kleindochters, nichtjes, vriendinnen, collega’s… iedereen is welkom! Plannen voor een team- of personeelsuitje? Ook dát kan!

Ook meiden die een sportieve uitdaging zoeken, heten wij van harte welkom… en hoe! Zij mogen zich aansluiten in een peloton onder leiding van Chantal Blaak. Chantal is onze ambassadrice én Nederlands en Wereldkampioene Wielrennen. Met 'haar' peloton maakt ze een prachtige fietstocht van 100 km door de verrassend rijke natuuromgeving rondom Rotterdam-Rijnmond.

Veilige routes en goede verzorging

Tijdens de volledig bewegwijzerde fietsroutes van 35 of 65 Km is er voldoende gelegenheid om te pauzeren op enkele rustpunten. Ook zijn er diverse mobiele fietsenmakers aanwezig om eerste hulp te verlenen bij pech onderweg. Op het gebied van veiligheid is er gezorgd voor verkeersregelaars bij drukke verkeerspunten en bij de start en finish. Bovendien is een ambulance stand-by voor onverhoopt menselijk letsel.

Fundament uitblaastent op het Expo Terrein

Voor en na het fietsen kan volop worden genoten van vertier op ons Expo Terrein, dé ontmoetingsplek voor alle deelneemsters en overige bezoekers aan de Ladies Ride! Op het bruisende Expo Terrein vol stands en kraampjes is er de hele dag vertier voor jong en oud. Geheel nieuw is de aanwezigheid van Foodtrucks en de yogaworkshops op het strand van Nesselande.

De Ladies Ride toont haar maatschappelijke betrokkenheid door de deelneemsters de mogelijkheid te bieden op vrijwillige basis een donatie te doen ten bate van het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam.