Hoe verzeker je de zomer?


Door , 5 juli 2018

Een zomer vol festivals

Nu de zomer zo fantastisch is begonnen, met zeer warme dagen en heerlijke zomeravonden, komen we in de festival-mood.

Van straat-BBQ’s tot grote muziekfestivals, elk weekend is er wel iets te doen in de omgeving. Natuurlijk heeft iedere organisator de verplichting om een veilige omgeving te creëren, maar een ongeluk zit in het spreekwoordelijke kleine hoekje. Je kunt denken aan een storm waardoor een festivaltent wegwaait, een val van een bezoeker of iemand uit de organisatie door een obstakel. Of wat dacht je van de hoofdact of de cateringservice die afzeggen door omstandigheden?

Een evenementenverzekering voor elk festival

Natuurlijk denk je daar liever niet aan, maar als verantwoordelijke organisator, moet je hier dus juist wel aan denken. En natuurlijk denken we bij Fundament graag met je mee! Een evenementenverzekering is tot kort voor je evenement nog af te sluiten of aan te passen. Let wel; met uitzondering van slecht weerdekking! Maar ook als jouw evenement deze maand nog plaatsvindt, is het een goed idee om de mogelijkheden met Fundament te bespreken.

Natuurlijk kan je ons - ook tijdens de zomer - bellen of mailen voor alle andere bedrijfsverzekeringen. Neem contact op met Miranda of Annemiek. Zij informeren je graag.

Ik ga op vakantie en ik neem mee

Ga je nog op vakantie deze zomer? Hangt je lijstje met dingen die je niet mag vergeten al op de koelkast?

  • paspoort
  • sleutels aan de buurvrouw afgeven
  • spelletjes en boeken mee
  • medicijnen
  • hebben we een reisverzekering?

Veel mensen hebben tegenwoordig een doorlopende reisverzekering, of denken er gewoon helemaal niet meer aan. We reizen tegenwoordig zo vaak, het is allemaal niet zo spannend meer. Maar het is wel echt verstandig een reis- en annuleringsverzekering!

Zorg voor een reis-en annuleringsverzekering

Je denkt er in de vakantie-voorpret liever niet aan, maar er gaat ook wel eens iets mis op vakantie. Koffers kwijt of beschadigd na een vlucht of diefstal van je bagage of handtas. Ook kan iemand uit het gezin ziek worden of kan je auto halverwege de reis naar Zuid-Frankrijk niet meer verder. Hoe fijn is het dan om met Fundament te kunnen bellen en zij de zorgen voor je uit handen nemen. In sommige verdrietige gevallen moet je zelfs een reis annuleren of onderbreken. Dan is het echt een zorg minder als je een annuleringsverzekering hebt. Lizanne en Emmelie informeren je graag!

Misschien gebruik je de zomer wel om alle festivals in de buurt te bezoeken en ga je niet op reis. Dat is ook een mooi moment om een aantal administratieve zaken eindelijk eens op een rijtje te krijgen. Heb je vragen over andere particuliere verzekeringen? Fundament is de hele zomer bereikbaar!

Fijne zomer!