Klant aan het woord: “Bij Fundament ben je geen nummer”


Door , 1 augustus 2021

Wij spreken regelmatig klanten met een bijzonder verhaal of verzoek. Klanten die vertrouwen hebben in de dienstverlening van Fundament Advies en waarvan wij onderdeel zijn tijdens een spannende fase in hun leven. In dit artikel delen we het verhaal van Joyce van der Ham en haar partner.

Joyce en haar partner zijn een persoonlijke relatie van één van onze medewerkers. Toen zij een nieuwe woning op het oog kregen, kwamen ze bij ons om tafel zitten voor hypotheekadvies. En toen ze even later een zakelijk financieringsvraagstukken hadden, kon Fundament hen ook daarbij helpen. Wij spraken met Joyce over onze uitgebreide samenwerking.


Hoe zijn jullie bij Fundament Advies terechtgekomen?

Joyce vertelt: “Als persoonlijke relatie van een van jullie medewerkers, kwam tijdens een privéafspraak onze hypotheek ter sprake. We zijn bij Fundament gaan praten en waren meteen enthousiast over de goede service. Met zowel Norbert als Lizanne hebben we prettige ervaringen: ze zijn flexibel, denken mee en schakelen snel. Dat laatste is heel belangrijk als je midden in de aankoop van een woning of kantoorpand zit. Zelfs als de financiering ingewikkeld is, zoals in ons geval, zit Fundament er bovenop. Net zolang tot het lukt. En zijn onze wensen echt onmogelijk te realiseren? Dan vertellen ze dat ook eerlijk.”

Wat doet jullie bedrijf?

Met ons bedrijf The Context Company helpen we overheden en semi-overheden bij huisvestingsvraagstukken. Van strategie tot begeleiding en projectmanagement. Ons bedrijf groeit en de behoefte naar nieuwe kantoorruimte nam vorig jaar toe. Toen we vrij onverwacht een kantoorpand vonden waar we meteen gek op waren, moest binnen 24 uur van alles geregeld worden. Fundament was flexibel en dacht met ons mee. Dat was prettig, zeker omdat er veel tijdsdruk was. In de loop der tijd hebben we nog meer ondergebracht bij Fundament Advies, waaronder onze bedrijfsverzekeringen. Zo houden we alles overzichtelijk op één plek.”


Hoe verloopt het contact met Fundament Advies?

“Het contact verloopt heel ontspannen. Iedereen houdt zich netjes aan de gemaakte afspraken en we weten precies wat we van de mensen bij Fundament mogen verwachten en wanneer. Wij vinden het prettig dat geen vraag te gek is en de kennis up to date. Expertise wordt gecombineerd met nuchterheid en een persoonlijke benadering. Het kantoor raden we zowel privé als zakelijk regelmatig aan binnen ons eigen netwerk. Net als bij ons eigen bedrijf wordt bij Fundament Advies hard en met plezier gewerkt. Dat schept ook een band.”


Bij het kopen van een bedrijfspand komt veel kijken, vertelt Joyce. “Dan is het extra fijn als je tussendoor even kunt sparren met een adviseur. Onze contactpersonen bij Fundament konden ons precies vertellen welke documenten we moesten opleveren en vertelden ook waarom en waarvoor dat nodig was. En niet alleen Fundament past op alle vlakken goed bij Joyce, ook over de partners van ons kantoor is ze te spreken: “Het kantoor heeft partijen om zich geen verzameld die goed bij hen passen, van de accountant tot de notaris. In het doorpakken hebben ze al onze verwachtingen overtroffen. Bij Fundament ben je geen nummer. Dat, in combinatie met de kennis en kunde en plezier dat ze uitstralen maakt het een superfijne partij om klant te zijn.”