Allround Medewerker verzekeringen - Fulltime


Door Norbert de Boer, 1 februari 2022

Wij zijn Fundament Advies: een onafhankelijk financieel dienstverlener voor financieringen, hypotheken, verzekeringen, pensioenen en vermogen in de regio Rotterdam. Op onze 3 kantoren staat de klant centraal. Zij krijgen altijd persoonlijke aandacht, een eerlijk advies en uitstekende service. In begrijpelijke taal, want dat communiceert wel zo prettig. Om ons team uit te breiden zoeken wij een enthousiaste allround medewerker verzekeringen. Als je aan de slag gaat als onze nieuwe collega kom je sowieso terecht in een warm bad. Want naast een persoonlijke band met klanten, vinden we het ook belangrijk dat elke medewerker de ruimte krijgt om zichzelf te zijn. Samenwerken doen we echt als team: we willen allemaal het beste voor de klant!


Wat ga je doen?

Op de verzekeringsafdeling adviseren wij ondernemers en particulieren. Jij gaat in zowel de binnen- als buitendienst aan de slag voor zowel ondernemers als particulieren. Daarbij beheer, adviseer en breid je verzekeringspakketten uit. Het volledige pakket schadeverzekeringen heeft jouw aandacht en interesse. Ben je ambitieus? Dat is mooi! Ons kantoor groeit namelijk hard en wij geven je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.


Zo zien wij de ideale kandidaat:

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en bent in bezit van de belangrijkste certificeringen voor deze functie: Wft Basis en Wft Schade. Heb je ook nog andere Wft diploma's? Dat is helemaal mooi!
 • Je hebt ervaring als adviseur/ accountmanager voor de particuliere en zakelijke markt bij een tussenpersoon.
 • Je kunt je verbaal goed uitdrukken en ziet commerciële kansen zodra ze zich voordoen.
 • Je deinst niet terug voor verantwoordelijkheid.
 • Je deelt onze mening dat je nooit te oud bent om te leren en vindt het leuk om de laatste ontwikkelingen op de voet te volgen en tijd te investeren in het volgen van relevante cursussen en opleidingen.
 • Je neemt je werk serieus, maar weet ook dat het belangrijk is om in begrijpelijke taal te blijven communiceren. Op onze kantoren heerst een no-nonse mentaliteit.
 • Last but not least: je bent serviceverlenend ingesteld en haalt energie uit het zo goed mogelijk adviseren van klanten.


Het aanbod van Fundament Advies

 • Een afwisselende baan, met veel vrijheid, bij de leukste tussenpersoon van regio Rotterdam.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en cursussen.
 • Gezellige collega’s, een fijne werksfeer en barbecues, borrels en personeelsfeesten.
 • Een aantrekkelijk salaris, 8% vakantiegeld, een winstafhankelijke bonus, 25 vakantiedagen, kortingen op verzekeringen, thuiswerkmogelijkheden en een vitaliteitsprogramma zodat je fit en gezond blijft.


Kom je kennismaken?

Spreekt deze vacature je aan en zie je een match met Fundament Advies? Stuur een mailtje naar Norbert de Boer: norbert@fundament-advies.nl. Je kunt ook even bellen als je meer wil weten: 06-10404317.