Fundament Advies is trots hoofdsponsor van het Vlaardings Voetbalkampioenschap!


Door Jeroen Onderdelinden, 1 juni 2022

Het toernooi om het Vlaardings voetbalkampioenschap, dat in 2020 en 2021 werd geschrapt wegens corona, keert gelukkig terug. Wel in een iets andere vorm, dan de voorgaande 47 edities. Omdat door het uitlopen van de reguliere competitie de tijd ontbreekt om de voorronde in poule-vorm te spelen, is gekozen voor een knockout-systeem. Inmiddels zijn voor zowel alle jeugd elftallen, als van de eerste heren en dames teams de voorrondes in volle gang.


Fundament Advies sponsort Vlaardings voetbalkampioenschap

Zaterdag 2 juli vindt de finaledag plaats bij VFC aan de Sportlaan 130 in Vlaardingen, een mooie feestelijke dag waar wij als Fundament Advies graag ons steentje aan bijdragen. Alle winnaars van zowel de jeugd, dames als de heren ontvangen een kampioenshirt, gesponsord door Fundament Advies.

Dit jaar zijn wij alweer voor de 5e keer hoofdsponsor van dit mooie evenement. Bij Fundamant Advies vinden wij deze maatschappelijke betrokkenheid met een sportief element heel belangrijk.

Wij nodigen iedereen dan ook van harte uit om tijdens de finale dag te komen kijken naar alle Vlaardingse kampioenen!

Het volledige programma tijdens de finaledag vind je hier.