5e Editie Fundament Late Summer BBQ groot succes!


Door Jeroen Onderdelinden, 30 September 2022

Donderdag 22 september, misschien wel de laatste 'BBQ waardige dag' van de inmiddels afgelopen zomer, werden zo'n kleine 60 marktpartijen ontvangen voor alweer de 5e editie van de Fundament Late Summer BBQ.

Een inmiddels vaste traditie voor onze kantoren in Vlaardingen & Schiedam, die zo'n 7 jaar geleden (helaas met tussenpauze van 2 jaar door de pandemie) is ontstaan met het idee gezellig bij te kletsen en een hapje te eten met de lokale makelaars, notarissen en overige betrokken partijen. Dit keer op een nieuwe locatie, De Watertoren in Vlaardingen, prachtig gelegen aan het Vlaardingse Oranje Park. Het ontbrak de gasten aan niks en er werd tot zonsondergang met in fijne sfeer met elkaar bij gepraat.

Op naar de 6e editie! Want dit soort tradities zetten we graag voort, we hechten immers grote waarde aan een goed samenwerking in onze regio!