1 - Eerste kennismaking


Allereerst leren we je graag kennen. Wie ben je, hoe steekt je bedrijf in elkaar, waarom ben je ooit met je bedrijf begonnen? Wat is jouw passie, waarom ben je ondernemer? Wie zijn je klanten en welke klanten mis je nog en zou je er graag bij hebben.


We vragen graag door


En dat is in de eerste plaats uit oprechte interesse. Dat maakt ons werk zo verschrikkelijk leuk, je krijgt de kans om bij al die gepassioneerde ondernemers een kijkje in de keuken te nemen. Dat verveelt nooit. Dit zijn best intensieve gesprekken, waar we graag de tijd voor nemen. We vragen jou dus ook om daar ruim de tijd voor te nemen. Een paar uur lang praten over je bedrijf, welke ondernemer wil dat nu niet?


Investeringsbehoefte in kaart brengen


Tijdens die uitgebreide kennismaking brengen we samen met jou de investeringsbehoefte in kaart. Jij weet prima waarom je met je vraag bij ons komt. Maar ook hier vragen we door, want misschien ben je wel wat ‘zuinig’ in je investeringswens of is het verstandiger om bij een hypotheek ook direct na te denken over de financiering van de kantoorinrichting.