Met het Fundament Haalbaarheid Certificaat is jouw bod meer waard!


Door Jeroen Onderdelinden, 4 december 2018Overweeg je om te verhuizen of ken je iemand die opzoek is naar een eigen woning? Je kan je kansen kan vergroten door gebruik te maken van het Fundament Haalbaarheid Certificaat.

Wanneer je de verkopende makelaar kan laten zien dat je in bezit bent van het Fundament Haalbaarheid Certificaat is direct bekend dat de benodigde financiering geen probleem zal zijn. Je staat financieel sterk genoeg voor de aankoop van je droomhuis!

Het Fundament Haalbaarheid Certificaat is persoonlijk en specifiek voor een bepaalde woning. Het biedt de verkoper van de woning meer zekerheid bij het daadwerkelijk verkopen van de woning. Er is voor deze specifieke woning door de experts van Fundament Advies getoetst dat je de desbetreffende woning kan aankopen. Door deze zekerheid vergroot je de kans dat je de uiteindelijke koper wordt van deze woning. Je hebt gewoon een streepje voor op andere kandidaat- kopers!De kosten voor het Fundament Haalbaarheid Certificaat zijn € 195. Deze krijg je weer van ons terug bij het daadwerkelijk afsluiten van een hypotheek binnen 12 maanden na de eerste afgifte van het Fundament Haalbaarheid Certificaat (de kosten worden op dat moment in mindering gebracht op de totale advies- en bemiddelingskosten).

Wil je meer informatie over het Fundament Haalbaarheid Certificaat? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs!


Lees de uitgebreide toelichting hier