3 - Indienen van de kredietaanvraag


We ontzorgen je


Fundament voert de gesprekken met de bank. Wij gaan tot het uiterste om voor jou de beste deal te maken. De verschillen tussen de voorstellen van banken zijn vaak groot. Wij zoeken naar de bank die rekening houdt met jou als ondernemer, die vertrouwen heeft in jouw bedrijf en die qua zekerheden beseft dat ondernemen voor beide partijen risico's met zich meebrengt. Een goed aanbod is meer dan alleen een rentepercentage.


We leggen je de aanbiedingen voor


Wij weten exact welke informatie de bank nodig heeft om een voorstel te doen. We zullen die informatie voor de bank compleet voorbereiden en aanleveren. Mocht de bank nog vragen hebben, dan kunnen ze bij ons terecht. Natuurlijk wil de bank haar klant wel een keer spreken en dat wil jij als klant ook vast graag, maar in principe nemen we je alles uit handen. Meestal hebben we uiteindelijk drie aanbiedingen voor je. Natuurlijk leggen we je alle aanbiedingen voor, maar daar geven we wel een stevige aanbeveling bij.


Jouw belang is ons belang


Bij het verstrekken van een financiering houdt de bank uiteraard rekening met haar eigen belang. Fundament houdt alleen maar rekening met jouw belang, een ander belang hebben wij namelijk niet. Dat geeft ons de ruimte om altijd met jou mee te kijken wat de beste deal is. Als de deal rond is, zijn wij er trots op dat je nieuwe stappen kan zetten met je bedrijf.