Verbinden met evenementen: Woonbeurs Vlaardingen 2019


Door Richard Steffers, 11 June 2019


De feestdagen liggen achter ons en met ons team zijn wij alweer een tijdje druk bezig me de voorbereidingen voor de inmiddels 11e editie van de Woonbeurs Vlaardingen in de Grote Kerk.

Wij pakken het als financiële dienstverlener graag net een beetje anders aan. Dagelijks verbinden wij sport, maatschappelijke betrokkenheid en financieel advies met elkaar. Zo nemen wij met het team Rotterdam Fund Racers wederom deel aan de Alpe d’HuZes, daarnaast gaan wij met 100 ondernemers voor de 6e keer een berg beklimmen (op de fiets), zijn wij sponsor van diverse verenigingen en sportevenementen en ondersteunen wij cultuur op lokaal niveau.

Dat verbinden was ook het idee achter de Woonbeurs Vlaardingen. In 2009 wilden wij een leuk en informatief evenement organiseren waarin we met verschillende deelnemers Vlaardingers informeren over alles wat met wonen te maken heeft. Dat werd Woonbeurs Vlaardingen. Dit jaar organiseren we de Woonbeurs voor de 11e keer. We zijn hartstikke trots op dit jaarlijkse event met heel veel bezoekers (ieder jaar zo’n 2500).

De komende editie heeft als thema “Vlaardingen op de kaart”. Wat heeft Vlaardingen allemaal te bieden? Verschillende deelnemers aan de Woonbeurs kunnen je informeren over nieuwbouw en bestaande bouw. Ze laten zien wat we in Vlaardingen (kunnen) doen aan duurzaamheid. Je kan terecht voor financieel advies. Wat heeft Vlaardingen te bieden qua cultuur en natuur. De Woonbeurs is er voor alle Vlaardingers, voor doorstromers en starters voor jong en oud.

Dit jaar hebben we iets nieuws georganiseerd. Er is een bustour die om 11 uur en 14 uur vertrekt langs de Vlaardingse nieuwbouwprojecten. Deze tour staat onder leiding van een echte Vlaardingse gids. Benieuwd naar deze bustour? Gratis kaarten hiervoor zijn vanaf 13 maart af te halen op ons kantoor. We vragen je dan wel om je gelijk in te schrijven omdat de plaatsen beperkt zijn.

Via onze facebookpagina blijf je op de hoogte van al onze evenementen en natuurlijk nuttige financiële info. Op zaterdag 23 maart spreken we je graag ‘live’ in onze stand in de Grote Kerk. Kom jij ook?

Graag tot dan!